avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA servicii IT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA servicii IT

Buna ziua,

M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de consultanta IT, dar nu a terminat o facultate de profil sau nu are nici un curs in acest sens.

Aceasta conditie pt infiintarea unui PFA - servicii IT este valabila doar pentru alegerea activitatii principale a firmei sau poate avea ca activitate principala orice, dar la activitati secundare sa intre 6202 - Acitivtati de consuiltanta de exemplu?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: afaceriiolden , utilizator 15:29, 30 Noiembrie 2011
adysx intr-un caz fericit daca sotia a facut un curs de programare prin faculta ar putea sa conteze si ala...Daca nu e graba cred ca se poate obtine un atestat pe baza caruia sa se inregistreze la RC.

Poate putin offtopic, vad ca ai 5 coduri CAEN, de la 1 ianuarie 2011 venitul se calculeaza ca suma normelor de venit, prin Cluj sunt nefericiti care aveau ca tine 4-5 coduri CAEN si s-au trezit prin august cu decizii noi de impunere(dupa ce initial le-au fost eliberate decizii prin care venitul era = norma)
Mersi frumos de raspunsuri...

O sa intreb la conta legat de numarul de coduri caen...
daca are un curs de cunoastere a calculatorului e suficient , mai ales studii superioare care necesita cunostinte temeinice de folosire in vederea realizari lucrari de licenta e suficient, nu este o activitate profesionala specializata de o institutie anume,orice student face cursuri IT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Pfa in it (caen 6202) TomSlayer TomSlayer Buna ziua, as dori sa devin pfa in domeniul web (cod caen 6202) Dupa o vizita la Registrul comertului am aflat ca am nevoie de un act de certificare al ... (vezi toată discuția)
Infintare pfa cod principal si secundar ariaint ariaint Inteleg ca se stabileste un cod principal si se pot adauga si coduri secundare , intrebarea este cate astfel de coduri secundare se pot pune 1,5, 10 etc.. este ... (vezi toată discuția)