avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia ma pune sa platesc o data la 3 luni 1 pers ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia ma pune sa platesc o data la 3 luni 1 pers la intretinere

Buna ziua,

As dori si eu un ajutor juridic din partea dumneavoastra.

Am o garsoniera unde nu a locuit nimeni vara aceasta, nefigurand nimeni la intretinere. La sfarsitul verii am aflat ca trebuie sa platesc o data la 3 luni 1 persoana la intretinere intrucat nu am apometre ci sunt in retea cu tot blocul. Dar nu inteleg daca are o baza juridica sa imi ceara asa ceva.
Va rog a ma informa daca exista vreo baza juridica pentru care pot sa fac o plangere si unde anume ma pot adresa.

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: BLUE1963 , utilizator 22:29, 21 Octombrie 2008
Nu ati auzit ca se adopta hotarari in ad. gen. dupa bunul plac al unora si se aplic leg.dupa ureche?
Pe mine nu ma mira nimic. Am intalnit la o as. ,hot.ad. gen. era ca daca un ap. are un singur prop. si paraseste domici. pt.o perioada de timp nu i se lua in consideratie cererea deoarece trebuia sa existe 1 pers. trecuta la intretinere.
Eu inteleg ca sunt asa de intrepretabile dar totusi...pot face o reclamatie sa verifice cineva asociatia...sa vada daca au acele hotarari..macar la OPC..ORICE reclamatie.....simt nevoia.
In celelalte 2 luni ce platiti la intretinere?...Inainte de a reclama undeva situatie Dv., cititi Legea 230/2007 si intrebati administratorul cum face impartirea cheltuielilor pe liste si conform cu ce?
In primul rand trebuie sa faci o adresa catre comitetul asociatiei in care sa soliciti explicatii pentru neregulile pe care le reclami. Adresa sa fie semnata de primire si raspunsul safie in scris pentru a putea merge mai departe (eventual). Urmatorul pas ar fi o sesizare la directia din primarie care se ocupa de asociatiile de proprietari.
Gresit !!!Cheltuielile privind curatenia se impart pe cota parte indiviza ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citire apometre Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA In cazul in care un locatar nu citeste apometrele la sfarsitul lunii administratorul conform legislatiei (asa spune el) calculeaza la pausal.Este ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de proprietari tutuianugheorge tutuianugheorge Blocul in care locuiesc, este cu 4 nivele, 5 scari, a-si dori sa stiu cum hotaraste Adunarea Genereala a Proprietarilor o problema pentru fiecare scara in ... (vezi toată discuția)
Taxe asociatie de proprietari. hdanny hdanny Locuiesc la bloc, unde exista o asociatie de proprietari. La aceasta asociatie se plateste doar curentul pe scara, liftul si curatenia. Celelalte utlitati sunt ... (vezi toată discuția)