avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)

Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea numele aici, alaturi de o dedicatie muzicala, o poezie sau o poveste draga lor.

Si nu numai pentru aceasta ocazie....Lasam topicul deschis pentru aniversarile acestora sau alte ocazii speciale, pentru ca si noi sa ne bucuram alaturi de Dvs. de evenimentele din viata lor.

Ca initiatoare a topicului dedic aceaste postari copiilor nostri, mai mici sau mai mari. :)
Sa ne traiasca si sa ne bucuram de aceste minuni care ne fac viata mai frumoasa!
:vishenka:

Desene animate romanesti - Povestea lui Mos Nicolae.avi
[ link extern ]

Ghetutele lui Mos Nicolae
[ link extern ]

Batranul Mos Nicolae - CORUL INTERNATIONAL DE COPII
[ link extern ]

Cu drag,
Gabrielle-Monique







Pentru Razvanel, fiul Alinei

Ce ne aduce iepuraşul
[ link extern ]

:hugall:
Pentru toti copiii si adolescentii ;)

LaLa Band - LaLa Love Song
[ link extern ]

Si pentru cei mai mici

Desen animat de Paste
[ link extern ]
Cargo-Cantec de Pasti
[ link extern ]


In cautarea lui Dumnezeu

O poveste de Rabindranath Tagore

L-am cautat si am scormonit dupa Dumnezeu de cand ma stiu , timp de mai multe vieti , de la inceputul existentei. Odata , l-am vazut langa o stea indeparata , asa ca m-am bucurat si am dansat de unul singur pentru ca , desi era o mare distanta , nu era imposibil de ajuns pana acolo. Am calatorit vreme indelungata si , in cele din urma , am ajuns la acea stea , dar Dumnezeu se mutase pe o alta. Lucrurile au decurs in felul acesta timp de secole.

Provocarea era atat de mare incat am sperat chiar si atunci cand mi se parea ca am ramas fara speranta...Trebuia sa il gasesc si eram absorbit intru totul de aceasta cautare. Insasi cautarea era atat de indoielnica , atat de misterioasa , atat de incantatoare , incat Dumnezeu devenise aproape o scuza, iar cautarea se transformase in telul mult urmarit.

Spre surpriza mea , intr-o zi am ajuns la o casa de pe o stea foarte indepartata , care avea o mica tablita in fata ei , pe care scria "Aici locuieste Dumnezeu".Bucuria mea era fara de margini .In sfasit eram aproape de implinirea visului meu. M-am grabit catre treptele casei , foarte multe trepte , care duceau inspre usa. Pe masura , insa, ce ma apropiam , pas cu pas , mi s-a strecurat deodata o teama in suflet. Chair in momentul in care eram gata sa bat la usa , m-am simtit paralizat de o frica cum nu mai cunoscusem pana atunci , nu o mai gandisem pana atunci , nu o mai visasem pana atunci. Frica mea era :

"Daca aceasta casa este cu adevarat a lui Dumnezeu , ce voi mai face dupa ce il voi intalni ?"

Cautarea lui Dumnezeu devenise insasi viata mea , iar a-l intalni ar fi echivalat cu o sinucidere. Si , apoi, ce voi face impreuna cu el ? Lucrurile acestea nu imi venisera in minte pana atunci. Trebuia sa ma fi gandit la asta inainte de a-mi incepe cautarea , adica sa ma fi hotarat ce voi face cand voi fi fata in fata cu Dumnezeu.

Mi-am luat usurel incaltarile in maini si, in liniste , cu miscari lente , am pasit inapoi , speriat ca nu cumva Dumnezeu sa auda ceva , sa deschisa usa si sa imi spuna : "Unde te duci ? Sunt aici, vino inauntru !" Dupa ce am coborat scara , am alergat cum n-am mai alergat vreodata in viata mea , si de atunci continui sa il caut pe Dumnezeu , indreptandu-ma in toate directiile dar ocolind casa in care locuieste cu adevarat. Acum stiu ca acea casa trebuie sa fie ocolita . Asa ca imi continui cautarea , ma bucur din inima de calatorie , de neincetatul meu pelerinaj.
[ link extern ]
Paula Seling - La umbra crucii Tale

În ziua de Paşti - Elena Farago

Toţi copiii azi se îmbracă
Cu ce au ei mai frumos,
ªi părinţii lor le cântă
Învierea lui Hristos.

ªi la masă ciocnesc astăzi
Toţi copiii cei cuminti,
Ouă roşii şi pestriţe,
Cu iubiţii lor părinţi.

Toţi copiii azi sunt darnici,
Căci ei ştiu că lui Hristos,
Îi sunt dragi numai copiii
Cei cu sufletul milos.

ªi copiii buni la suflet,
Azi cu bucurie dau,
Cozonaci şi ouă roşii
La copiii care n-au.

Alte discuții în legătură

Craciun fericit!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se ... (vezi toată discuția)
Colinde pentru cei dragi. ContSters179589 ContSters179589 [b] Se apropie SARBATORILE de IARNA, un bun prilej de a oferi celor dragi COLINDE[/b] ... (vezi toată discuția)
Urari de sfantul andrei :)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Va doresc multa sanatate, fericire, realizari alaturi de cei dragi si sa aveti parte numai de zile senine si insorite! Cele mai frumoase flori, cele mai ... (vezi toată discuția)