avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)

Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea numele aici, alaturi de o dedicatie muzicala, o poezie sau o poveste draga lor.

Si nu numai pentru aceasta ocazie....Lasam topicul deschis pentru aniversarile acestora sau alte ocazii speciale, pentru ca si noi sa ne bucuram alaturi de Dvs. de evenimentele din viata lor.

Ca initiatoare a topicului dedic aceaste postari copiilor nostri, mai mici sau mai mari. :)
Sa ne traiasca si sa ne bucuram de aceste minuni care ne fac viata mai frumoasa!
:vishenka:

Desene animate romanesti - Povestea lui Mos Nicolae.avi
[ link extern ]

Ghetutele lui Mos Nicolae
[ link extern ]

Batranul Mos Nicolae - CORUL INTERNATIONAL DE COPII
[ link extern ]

Cu drag,
Gabrielle-Monique

M-am gandit sa postez si eu din scrierile mele un fragment . Sper sa va placa .

"Pierduta in ganduri" - Andreea M. Ionescu

" Iata-ma , in aceasta seara care candva era magica , pe ultima suta de metrii ai acestui an . In acesta seara magina , in copilarie , nu reuseam sa adorm , deci as vrut pentru faptul ca stiam ca Mos Nicolae avea sa-si faca aparitia din clipa in clipa lasand langa ghetutele bine lustruite dulciurile preferate sau jucariile mult dorite. Imi amintesc acest lucru de parca s-ar fi intamplat ieri .
Inainte de culcare imi lustruiam ghetutele cele rosii cu modele impreuna cu bunica mea , alaturi punand nelipsita scrisoare in care ii spuneam mosului ca am fost cuminte , ascultatoare si ca la scoala am numai calificative foarte bune . Apoi , cu emotii ma bagam in pat langa bunica mea , punand puiutul de perna verde pe pieptul ei , strangand-o in brate , apoi inchizand ochii speram sa adorm si dimineata sa vina repede.
Si asa se intampla mereu . Adormeam , iar zorii zilei isi faceau aparitia intr-o clipa , iar eu cu nerabdare alergam spre ghetutele care stiam ca vor fi pline ca in fiecare an .
Deschideam incet usa de la sufragerue care ducea spre holul unde ma asteptau ghetutele . Ma apropiam de ele , sufletul imi era coplesit de fericire , ochii mari si sclipitori , inlacrimati erau fermecati de toate cadourile . Nerabdatoare , incepeam sa scotocesc printre cadouri si dulciuri si controlam ghetutele cu foarte mare atentie ca nu cumva sa-mi scape vreo bomboana invelita in staniol rosu cu ingeras in botul mic al cizmulitelor . Toate acestea s-au intamplat acum multi ani cand eram doar un copil cu ochii mari si stralucitori , plini de fericire , sperante , vise si iluzii si asa iata-ma , astazi , aici , dupa atatia ani , povestindu-va amintirile acestea care le voi pretui toata viata si de care imi voi amintii mereu cu foarte mare placere . Uitandu-ma in trecut , realizez ca anii au trecut si ca nu mai pot readuce nimic inapoi si nu mai pot face nimic sa mai simt ce-am simtit atunci , dar in schimb pot incerca sa reaprind flacara sarbatorilor in sufletul meu , sperand si incercand fara oprire sa creez amintiri la fel de frumoase ca cele de atunci sau poate mai frumoase .
Mai pot spune ca imi este dor de clipele acelea , de emotiile si de bucuriile traite atunci , de lacrimile de fericire , care odata cu trecerea timpului s-au transforamat in lacrimi de durere si de dor . Ca sa stiti si motivul pentru care m-am decis sa scriu din nou ... Ei bine , mootivul este o fetita , Alexandra , foarte speciala pentru mine , care are numai 9 ani . Un copil cu o minte agera , frumoasa , desteapta, cu parul lung ca am printeselor din cartile cu povesti si cu un suflet bun , cald si mare care stie sa ofere dragoste si afectiune in fiecare moment . La fel ca si mine , cum eram odinioara , a asteptat cu nerabdare cadourile lui Mos Nicolae si a simtit emotiile pe care si eu , si tu , cititorule sau oricare altcineva le-a simtit . Am privit-o si am asteptat cu sufletul la gura reactia micutei la descoperorea cadourile si am simtit ca sufletul mi se umple de fericire cand am vazut-o zambind ,si nerabdarea cu care astepta sa descopere ce se ascunde in fiecare punga de cadou . Da , am simtit fericire , dar in acelasi timp sufletul mi-a fost coplesit de o durere , undeva adanc in suflet , vazand o familie fericita si cand spun asta ma refer la doi parinti alaturi de copilul lor . Privind-o as fi vrut ca pentru o clipa sa fiu eu in locul ei si sa imi reamintesc cum se simte caldura familiei .
Rapid , ea s-a apropiat de mine , m-a imbratisat si privindu-ma in ochi mi-a spus "Te iubesc". Un moment special avusese loc in acea clipa . Ziua s-a incheiat si o noua zi si-a facut aparitia . Acelasi om , in acelasi trup , dar cu alte dorinte .. Dorinta de a fi un om mai bun , mai frumos , mai fericit , mai vesel , un om care se simte in stare sa lupte pentru ceea ce-si doreste , care indrazneste sa viseze din nou .
Si acum pot sa spun ca mi-e dor sa va stiu langa mine , mi-e dor sa va spun pentru a 1000 -a oara "Va iubesc" si sa va multumesc ca existati . "

Vor mai urma ...
Pentru fiica mea,Roxana-Andreea,care a implinit de curand,de Sf.Andrei,21 ani.Un copil de care orice parinte ar fi mandru.Te iubim,Roxi!
[ link extern ]
Christina Aguillera Genie in a bottle
La multi ani si din partea noastra pentru fiica ta, Andreea!
:vishenka:

[ link extern ]

Pentru nepotica mea, Alexxia. Sa fi cuminte pentru ca Mos Craciun sa treaca si pe la tine cu tolba incarcata de jucarii. :)

[b]Horia Brenciu - Noapte de Craciun
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Craciun fericit!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se ... (vezi toată discuția)
Urari de sfantul andrei :)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Va doresc multa sanatate, fericire, realizari alaturi de cei dragi si sa aveti parte numai de zile senine si insorite! Cele mai frumoase flori, cele mai ... (vezi toată discuția)
Colinde pentru cei dragi. ContSters179589 ContSters179589 [b] Se apropie SARBATORILE de IARNA, un bun prilej de a oferi celor dragi COLINDE[/b] ... (vezi toată discuția)