fara a fi catalogat tendentios, incep sa am indoieli referitoare la "demos si crates" care crede ca sunt "notiuni filozofice" mai degraba decat reale si ca atare ar trebui tratate in cercuri adecvate, adica ... sali de amfiteatru si nu in viata reala a popoarelor, si nici monarhist convins, dar, daca actorul radu duda a devenit (fara intentia de a insulta pe cineva sau ceva dar asta e realitatea) la "apelul bocancilor, print de romania", ce m-ar impiedica si pe mine sa adaug la numele meu ... "de romania", repet, fara a aduce atingere cuiva sa a .. ceva ci doar, folosindu-ma de aceiasi "democratie" !!! care ne poate permite orice, sper la niste raspunsuri din partea dvs la obiect si desigur ... la modul serios, multumesc, o seara buna, cu tot respectul.
mda, adevarul este ca nu sunt antimonarhist ci doar, ... cred putin conservator, precaut, eu stiu mai ce ..., dar, atunci cand numele tarii mele este atasat la ceva, fie persoana, sau alte "tinichele de coada" de care ne-au umplut "ai nostri in strainatati", indiferent care varianta, ma uit atent la ce, si cum este folosit numele ... tarii mele si, daca cei care il folosesc au acest drept si ... DE CE ?, asta e de fapt problema.
Discursul regelui
Ares-3
In semn de respect pentru istoria poporului roman (sintagma aproape demonetizata pentru ca face parte in anumite ocazii din discursuri goale ca si mesaj) si ... (vezi toată discuția)
Intrebare
ContSters122901
Va rog tare mult.. sa-mi spuneti daca si in profilele d.voastra apar ACESTE INFORMATII , referitoare la toate `miscarile `celorlalti prieteni pe site . Daca ... (vezi toată discuția)