avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutoare sociale tip alimente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutoare sociale tip alimente

Buna ziua!Daca am terminat perioada de somaj in februarie 2011si nu mi-am gasit un loc de munca,beneficiez de ajutoarele care se dau somerilor si pensionarilor? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: deab , utilizator 10:29, 7 Decembrie 2011
Cantitatile sunt la fel si in Bucuresti.
in Bucuresti de dau: 13 kg faina, 9 kg malai, 8 kg orez, 2 kg lapte praf, 10 pachete de biscuiti (1 kg), 2 kg paste fainoase


Da,primiti,mergeti inainte la Primarie sa va confirme ca sunteti trecuta pe lista.
Somerii neindemnizati nu primesc alimente PEAD.
Cunosc doua cazuri care au beneficiat de aceste ajutoare,desi ultima luna de somaj a fost martie 2011. Atata timp cat in 2011 au avut o perioada in care au primit somaj,sunt eligibile pentru acordarea acestor ajutoare. Dar cel mai bine trebuie sa mearga la primarie si acolo o sa se lamureasca,eventual poate ne da si raspunsul pe forum(acum depinde si de oras,zona,sunt multe persoane care refuza aceste ajutoare si decat sa se strice in depozit,mai bine le impart,chiar daca ultima luna de somaj a fost februarie sau noiembrie!)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare alimentare ue 2012 lore_isac lore_isac Buna ziua, ma puteti ajuta cu o lista oficiala a cantitatilor alimentelor ajutor UE distribuite in 2012? Multumesc (vezi toată discuția)
Ajutoare alimentare ue majagna majagna buna ziua, as dori si eu sa stiu ce cantitate de ajutoare alimentare ue beneficiez tinand cont ca sunt pensionat pe caz de boala pensia mea fiind de 364 ron , ... (vezi toată discuția)
Ajutoare alimentare ue 2012 lore_isac lore_isac Buna ziua, deoarece fratele meu este persoana cu handicap grav beneficiaza si in acest an de alimente oferite de UE prin programul de ajutorare a ... (vezi toată discuția)