Buna ziua,am si eu o intrebare si as dori daca se poate sa imi raspunda cineva cat mai repede.
Am semnat contractul cu o firma din Bucuresti,care vor sa isi faca sediu si in Ploiesti si in alte 20 de judete.Toate bune si frumoase pana aici: salariu 1200 brut si alte beneficii,insa se cere o taxa de angajare de 1000 de lei.
Nu stiu ce sa cred,daca este teapa sau nu...Ni s-a spus ca ei sunt sponsorizati de Uniunea Europeana si de acolo dau ei salariile,dar ca nu li se acopera si partea logistica bla bla bla...Contractul pare in regula,a fost deja inregistrat..insa si eu si colegele mele ne indoim putin de taxa aceasta de angajare.
inca ceva ... de exemplu ... eu semnez contract de angajare cu ei pe 1 an ... banii astia 1000 de ron ... ii fac prin banca ... primesc o chitanta .... sa zicem ... ca dupa o luna sunt data afara, sau se dizolva firma si nu imi mai recuperez banii ...ce fac pot face ? ... ca ma-s ofitca teribil ca isi bate cineva joc de mine asa ...
Demisie fortata
wubogdan
Buna ziua,
m-am angajat la o companie cu carte de munca contract inregistrat la ITM in data de 16.06.2009 , am avut niste probleme si nu am raspuns la telefon ... (vezi toată discuția)