mvoinea
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Ord. 50/1990 si Ord. 125/1990, completate cu avizele ulterioare, datate la 31 august 1994, au fost distribuite prin reteaua Ministerului Muncii la angajatori si casele de pensii.
Eu am procurat o copie Xerox de la angajator (este sub forma de brosura, in conditii acceptabile si am obtinut, in justitie, incadrarea in grupa I de munca in perioada martie 1998-
martie 2001). Daca va intereseaza, va pot ajuta cu o copie Xerox, de pe exemplarul meu.
va ro sa mi trimita si mie cine are acele multe pozitii adaugate in ord 50/90 ....tot ce am gasit a fost pana la 130 si mai nou pana la 142 ....insa mie imi trebuie art 174 si nu l gasesc pe nicaieri ....din aceasta cauza pierd foarte multi ani de pensie
cine ma poate ajuta va rog sa mi trimiteti pe email : anroze_danyela@yahoo.com
va raman profund recunoscatoare
Va rog mult, doresc si eu Ordinul 50/90 cu anexele 1 si 2 completate in 1994 cu noile pozitii.Am lucrat in conditii deosebite dar nu mi s-au trecut toti anii in cartea de munca si doresc o reparatie.Nu stiu insa pozitiile noi.Adresa mea este bureacdaniel@yahoo.com .Va multumesc mult de tot si va sunt recunoscator.ASTEPT MESAJUL D-VOASTRA.