avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat locuinta

Buna ziua,

Vrem sa incheiem un contract de comodat prin care o firma da spre folosinta un apartament unei persoane fizice. As vrea sa stiu care este perioada maxima pe care se poate incheia un astfel de contract, sau daca se poate incheia pe perioada nedeterminata.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 21:01, 8 Decembrie 2011
Din cite stiu, nu se trece o perioada nedeterminata, este bine sa treceti o perioada oarecare - 5, 10 ani, cu clauza de prelungire automata in cazul in care nu este reziliat de una din parti din diverse motive ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat  Am semnat ca proprietar un contract de comodat cu o firma. Prelungire automata dupa cele 3 luni agreate sau o luna de preaviz daca vrem sa elibereze. Acum, ... (vezi toată discuția)
Durata maxima contract de comodat pentru sediu social nahbarow nahbarow Buna ziua. Se poate trece perioada nelimitata (nedeterminata) intr-un contract de comodat pentru stabilire sediul social SRL? Sau Registrul Comertului nu ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat incheiat pentru sediu social octavianp1967 octavianp1967 Buna ziua! In contractul de comodat incheiat intre mine ca si proprietar al constructiei si societatea comerciala, a fost incheiat un contract de comodat ... (vezi toată discuția)