avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrerupere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrerupere

Cu ce ma afecteaza si in ce mod intreruperea privitoare la raporturile de munca? Cat de mult conteaza sa ai intrerupere 1 zi sau 2, 3 ani? Pensia va fi mai mica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 9 Decembrie 2011
Vechimea acumulata in vederea deschiderii dreptului de pensie va fi mai mica. Nu se poate spune ca pensia va fi mai mica, cuantumul fiind proportional cu stagiul de cotizare si marimea contributiei.
bogdan77m a scris:

Cu ce ma afecteaza si in ce mod intreruperea privitoare la raporturile de munca? Cat de mult conteaza sa ai intrerupere 1 zi sau 2, 3 ani? Pensia va fi mai mica?


Aceste intreruperi va afecteaza stagiul de cotizare necesar pentru a iesi la pensie .. valoarea pensiei depinde foarte mult de valoarea punctajului mediu anual, realizat de dvs în perioada de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie Corina Chilom Corina Chilom buna ziua! as vrea si eu, daca are cineva, modul de calcul al pensiei. pentru pensia anticipata si pentru cea pe caz de boala. mi-a zis cineva ca pensia ... (vezi toată discuția)
Determinarea punctajului mediu anual si a cuantumului pensiei MIA_VL MIA_VL DIN LEGEA 263/2010 AM INTELES CA NUMARUL DE PUNCTE ACUMULAT DIN CONTRIBUTII SE IMPARTE IN FINAL LA STAGIUL COMPLET DE COTIZARE. DACA AR FI SA IES LA PENSIE ... (vezi toată discuția)
Pensia facultativa (pilonul iii) rburlaro rburlaro As vrea sa stiu daca o persoana care nu plateste CAS, dar plateste o contributie lunara la un fond de pensii privat, facultativ, pilonul 3, isi poate ... (vezi toată discuția)