avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită leasing auto
Discuție deschisă în Executare silită

leasing auto

pentru mai multe luni restanta la plata leasingului, a fost ridicat autoturismul , iar dupa ce a trecut o perioada de timp, firma de leasing solicita recuperarea datoriei. Ce se poate face, pentru a nu plati?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 10:02, 11 Decembrie 2011
Se cere plata doar pentru lunile restante sau pentru toate lunile ramase pana la finalizarea contractului? Legal, datoreaza doar plata pentru lunile restante, pana la ridicarea masinii si nu poate face nimic pentru a scapa de datorie fara sa plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract leasing preluat de o societate de recuperare ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! O societate comerciala a contractat printr-un leasing un autoturism in decembrie 2005. Au fost platite ratele pana in mai 2009 iar in ianuarie 2010 ... (vezi toată discuția)
Leasing si insolventa mihaela cluj mihaela cluj Ce se intampla in cazul in care societatea care este in insolventa(ceruta de ANAF) , are un autoturism in leasing ,pentru care sunt restante, contractul a fost ... (vezi toată discuția)
Lamurire leasing auto iulianvictor iulianvictor Salutari Am si eu nevoie de niste lamuriri privind urmatoarea problema: - in urma efectelor Legii 118/2010 mi-au scazut veniturile nemaiputand achita la timp ... (vezi toată discuția)