Buna ziua, doresc sa stiu daca cunoste cineva ce procent se ia in calcul la partile comune, adica cat la % din valoarea facturii unei scari revine celor debransati total(cu CT).
Am solicitat acest lucru firmei X care face calculul ptr. cei cu repartitoare si nu am primit un raspuns edificator.
Multumesc
PS anul trecut a fost de 30% si 50% dar anul acesta nu am reusit sa aflu.
nu exista radiatoare in spatiile comune, blocul are 4 nivele si candva la una din intrari exista la fiecare scara cate un calorifer dar le-au luay(furat) [EDIT]pana sa montam interfoane la fiecare scara....deci nu mai sunt decat tevile verticale acolo unde mai sunt...
Spatii comune sunt si uscatoarele unde probabil [EDIT] nu au avut cum sa fure de pe acolo . Ati verificat in uscator daca sunt sau nu pe pozitie radiatoarele?.
Consumul comun se repartizeaza proportional cu cota parte de proprietate indiviza care îi revine fiecarui proprietar;
Consumul comun reprezinta caldura cedata de instalatiile de încalzire din spatiile comune (casa scarii, culoare, spalatorii, uscatorii, subsol, holuri si altele asemenea) caldura de care beneficiaza indirect toti proprietarii din condominiu, indiferent daca acestia au sau nu apartamentele racordate la sistemul centralizat, întrucât spatiile comune se învecineaza cu toate apartamentele din condominiu.
(acelasi act normativ citat anterior)