avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract perioada determinata

Buna ziua! Am fost in somaj o luna, dupa care m-am angajat cu un contract pe perioada determinata de 2 luni la o firma. Din pacate, vreau sa renunt la acest post deoarece una mi s-a apus la interviu si alta se imtampla practic.In acelasi timp nu vreau sa imi pierd somajul. Cum trebuie sa procedez?Trebuie sa astept sa treaca cele 2 luni de perioada de proba sau pot renunta si pana atunci?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 13 Decembrie 2011
Da, intrucat in momentul cand v-ati angajat pe durata determinata , plata indemnizatiei a fost suspendata , iar in momentul incetarii c.i.m. se va relua plata acesteia....
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii. incetarea activitatii neagu simona neagu simona Buna ziua! Am si eu o problema: Am fost in somaj, am intrerupt somajul pentru-ca am fost angajat de catre o firma pe o perioada determinata de 6 luni, am ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim in perioada de proba - somaj? Patience Patience Buna ziua, Poate fi considerat incetarea CIm In timpul perioadei de proba, cf Art.31, alin 3, un motiv neimputabil angajatului, insensul art ARt 17 alin 1, ... (vezi toată discuția)
Conditii prelungire c.i.m pe perioada determinata MirelVoinea MirelVoinea Buna ziua,sunt angajat la o firma pe perioada determinata de 3 luni,ei m au angajat din somaj.Vreau sa va intreb si eu dupa astea 3 luni de contract se poate ... (vezi toată discuția)