avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Care sunt noile actualitati pt p.f ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Care sunt noile actualitati pt p.f ?

Pana cand trebuie depus (inventarul) formularul pt. stabilirea impozitului pe 2012 ?
Care sunt noile legi date in 2011 ,pt. p f ? :)
Cel mai recent răspuns: Bravos , utilizator 22:55, 26 Decembrie 2011
Multumesc frumos Laura pentru lamurire si baza legala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pt pfa getafolescu getafolescu Am infintat PFA-ul anul trecut in aprilie si am depus formularul 220 pt anul 2011. Nu am avut decat cheltuieli in 2011. Ce trebuie sa fac in anul 2012? (vezi toată discuția)
Impozit pe venit conventie civila gab. gab. imi puteti spune daca trebui sa inregisrez un contract de prestari servicii intre o s.c. si o p. f.(nu p.f.a.) la finante? de unde iau decizia de impunere? (vezi toată discuția)
Declaratii pfa cu norma fixa de venit ContSters138151 ContSters138151 Buna ziua, O P.F.A. cu norma fixa de venit ce declaratii trebuie sa depuna la sfarsit de an? Va multumesc! (vezi toată discuția)