avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... \"Aplauda\"
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

"Aplauda"

De ce unii useri nu au butonul "Aplauda" ???
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:03, 17 Decembrie 2011
Sesizati problema moderatorului de pe sectiune sau direct administratorului forumului
Daca utilizatorii respectivi nu au contul confirmat pe avocatnet nu pot fi aplaudati pentru raspunsurile pe care le dau in forum sau pentru topicurile initiate de ei.
Dupa cum vedeti si pe acest topic dvs. aveti butonul "Aplauda" (!?).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri aidu aidu Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza. De asemenea, sa fie ... (vezi toată discuția)
Utilizatori-consultanti- avocati ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua! Cu riscul de a mi se sterge topicul,as dori sa stiu daca avocatii de pe acest form chiar sunt avocati.Am citit cuvant cu cuvant regulamentul ... (vezi toată discuția)