avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Postare nume + informatii personale pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Postare nume + informatii personale pe internet

Buna ziua! Ce se poate face in cazul in care o persoana regaseste informatii personale pe internet, pe un site gen forum? In plus informatiile personale sunt in mare parte eronate. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 10:57, 18 Decembrie 2011
Conform Legii nr. 677/2001, prelucrarea codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal avand o functie de identificare de aplicabilitate generala poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat in mod expres consimtamantul.
Incalcarea acestui drept, constituie contraventie,pentru care se aplica amenzi usturatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de date...... johndoe73 johndoe73 Buna am si eu o intrebare......am creat un site protejat de parole si accesibil doar persoanelor juridice din domeniu hotelier in care o sa se regaseasca o ... (vezi toată discuția)
Cnp public mirunajenica mirunajenica in urma incheerii unui contract cu o banca institutia respectiva are voie sa faca public CNP-ul si datele personale? (vezi toată discuția)
Legea privind protectia datelor cu caracter personal corinuta corinuta Am inteles ca aceasta lege se ocupa cu protejarea datelor cu caracter personal, as dori sa aflu unde gasesc exact interdictia de a furniza CNP persoanelor ... (vezi toată discuția)