avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vreau sa dau MECTS in judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vreau sa dau MECTS in judecata

Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret promotia 2005.Ideea este ca eu am o diploma semnata si stampilata de MECTS iar ei acum vezi doamne nu o mai recunosc si imi refuza plata unui drept salarial pe baza acestei diplome pe motivul ca nu ar fi fost acreditata forma de inv. FR.Dar eu stiu ca diploma mea odata emisa este valabila pana la anularea ei de catre o instanta judecatoreasca si ca MECTS nu are aceasta competenta.Imi puteti spune daca asa este? Si cam care ar fi pretul unui avocat pt un proces contra MECTS? Va multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2011
adryst28, utilizator
Cel mai recent răspuns: HeniuV , utilizator 16:14, 21 Decembrie 2011
astia nu mai stiu din ce sa faca reduceri salariale. atata timp cat ai fost incadrata conf diplomei pana acum, intreb-o pe Dna dir. daca este dispusa sa-ti plateasca despagubiri pt ca ea le va plati daca ti-a facut pocinogul si vei dovedi acest lucru. imi plang tara si deplang mainile in care se afla...
Draga Domnita, va vaz nitel neajutorata. Sfaturile pe care le primiti, sunt bine intentionate, da` nu in mod necesar si absolut obligatoriu avizate. Gasesc ca nimerit ar fi sa procedati cum a zis eliberatoarea lui elis "freeelis": cerere angajator, asteptati raspuns, dati angajatorul in judecata. Circumstantiati in functie de raspunsul primit la solicitarea dvs. Daca mergeti cu actiune impotriva MECTS, va va fi respinsa de curtea de apel ca neintemeiata - ministerul nu a facut niciun act prin care sa va prejudicieze interesele (nici angajatorul nu va va pune la dispozitie vreo circulara din partea ministerului). Si nu mai vorbesc ca la curtea de apel pretul unui avocat este mai mare (sunt mai bine hraniti acolo, curtea de apel e proaspat renovata, etc., etc.)
Nu as atat de sigur ca actiunea ar fi respinsa .... angajatorul va trebui sa se apare impotriva sustinerilor lui @ adryst28 ...daca va fi catalogat ca litigu de munca, atunci sarcina probei ii revine intotdeauna angajatorului ..pri urmare, daca nu face dovada afirmatiilor sale acesta va risca pierderea litigiului.
~ Conținut șters la cerere ~
Cauza neintelegerilor este nerecunoasterea diplomei. Este actiune pe contencios administrativ. Dar cum se apropie sarbatorile, cum oamenii ce lucreaza cu copii sunt firi boeme, poate ca va renunta inclusiv la salariul recunoscut si va face doar munca pro bono. La Patrie reconnaissante!:love1:

Alte discuții în legătură

Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)
Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)
Nerecunoastere diploma licenta sce76 sce76 Buna ziua.In urma unor dispute pe baza acreditarii/neacreditarii formei ID a unor facultatii din cadrul universitatii S.Haret, promotia 2009, , m-am adresat ... (vezi toată discuția)