avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfintare-reinfintare firma cu aceiasi angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfintare-reinfintare firma cu aceiasi angajati

Cineva din familie a fost anuntat ca la firma unde lucreaza se vor desface contractele de munca pt ca se vor desfinta posturile si vor fi angajati la o alta firma a aceluiasi patron cu aceleasi salarii, intrebarea mea ar fi la ce trebuie sa fie atenti ca sa nu fie de fapt inselati si sa nu mai fie reangajati... este nevoie ca sa semneze angajatii ceva sau ar trebui sa exista acea desfacere a constractului ? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 28 Decembrie 2011
1. O persoana poate avea doua c.i.m. cu norma intreaga ...

2. Se poate face c.i.m. mai inainte si apoi sa-si dea demisia sau amandoua operatiunile pot fi efectuate concomitent .... este problema angajatorului cand face transmiterea registrului la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie dupa postnatal anamihai anamihai Buna ziua Am si eu o intrebre pe data de 19 octombrie a implinit fetita mea 2 ani si urma ca dupa data de 20 sa incep din nou munca doar ca firma la care am ... (vezi toată discuția)
Obligat sa demisionez eduard edy eduard edy inainte cu aproximativ 3 sapt sa intru in postanatal patronul unde lucrez mi-a dat termen de 15 zile sa imi caut loc de munca si sa imi semnez demisia pe un ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema;va rog sa ma ajute cineva cu un raspuns legat de cartea de munca. ContSters40958 ContSters40958 Am lucrat la o firma care avea sediul in sectorul 5 pana acum vreo 7 ani cu carte de munca.Acum m-am angajat la o alta firma si vor sa imi faca cartea de ... (vezi toată discuția)