avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii ACEST FORUM
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

ACEST FORUM

Frati romani, sunt unii care uita ca, Romania este un stat de drept.
Refuz sa cred ca, acest forum este apanajul unor persoane care dicteaza doar dupa bunul plac !
Cred in continuare ca, discutiile sunt libere, libertatea de exprimare fiind castigata de romanii a acestei tari !
Voi, cei de acolo, ce parere aveti ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:31, 23 Decembrie 2011
chiar acum m-am uitat peste mesajele postate de dvs pe acest site............
as ruga sa faca si ceilalti acest lucru................
vor fi surprinsi sa vada ca de fapt dvs sunteti pus, in 90% din ele , pe critici......pe sicane (ca sa nu folosesc alte cuvinte) ...........
asa cum am spus si mai sus, avand in vedere spiritul sarbatorilor care vin ar trebui sa lasati tonul mai jos , sa fiti putintel mai modest............asa cum ii sta bine romanului..........(cum va pretindeti a fi)
Sunt sterse mesaje care se abat mai mult ( decat mai putin ) de la regulamentul de postare.
Mesaje ( dintre cele ce v-au fost sterse) de tipul " Nu pe forum trebuia sa intri ! Ai priceput raspunsul ori nu ? " sau "Daca ne lasi in pace cu raspusul tau, iti dam o ciocolata !" sau "Mai bine te culci, dormi si pe urma iti revii !" nu sunt mesaje de lasat in forum, nu e vb aici de mesaje neintelese sau de libera exprimare, ci de altceva.
Aici nimeni nu are ceva personal cu cate cineva, avem un regulament, incercati sa-l respectati si vor fi mai putine mesaje sterse.

Inainte de a comenta pe acest subiect nu cred ca este cazul sa se puna in discutie cine a sters acele mesaje ... de ce nu se pune in discutie de ce au fost sterse acele mesaje ... oare acel Regulament este valabil numai pentru unii, iar in cauza nu ? ...

p.s.
ca sa nu se mai discute atat .. eu am fost cel care i-a sters acele mesaje offtopic si voi sterge in continuare mesajele de genul acela si mentionate de colega noastra @ gj_jane2 .. iar despre afirmatiile acestui user referitoare la libertatea de exprimare nu pot decat sa-i citez din Regulamentul de postare :

Regulile de fata nu sunt menite sa limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar sa impuna anumite standarde in ceea ce priveste modul de comunicare pe forum. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos. Daca vreuna din aceste reguli nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni in nici un fel. Regulamentul de fata se aplica in egala masura si utilizatorilor forumului inregistrati inainte de data adoptarii sale, acestia acceptand tacit noul Regulament prin însasi actiunea de a posta. Orice membru nou al forumul Avocatnet trebuie sa respecte, fara nici o rezerva, prezentul Regulament”.

www.avocatnet.ro/content/tag...
Celor care dintr-o data au inceput cu criticile nefondate la adresa mea, le spun : Nu pe seama mea va faceti reclama !
Nu urmaresc sa-mi fac reclama. Tocmai am castigat in fata a doi colegi .
Mos Craciun a si adus daruri la copii cuminti.
mecanic auto a scris:

Mos Craciun a si adus daruri la copii cuminti.

Sigur mosul nu a parcurs postarile dvs pe acest forum si pentru a lua acesta decizie normala de fapt avand in vedere luna cadourilor,a avut ca temei cumintenia copiilor nu si respectarea dispozitiilor care guverneaza pe un forum privat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea mesajelor scrise in forum constituie o practica democratica? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Va supun in atentie o problema legata in mod direct de dreptul la libertatea cuvantului,la dreptul democratic de a vorbi in mod liber si cel care se considera ... (vezi toată discuția)
cineva imi sterge intrebarile pentru ca eu arat cat de corupti sunt judecatorii de la cedo si cei din romania marielamotte600 marielamotte600 Cineva imi sterge intrebarile pentru ca eu arat cat de corupti sunt unii judecatori de la CEDO si unii judecatori din Romania. Va deranjeaza faptul ca ii ... (vezi toată discuția)