Am cumaparat un matiz in primavara cu act de vanzare cumparare dar nu l-am imatriculat pana acum intrebarea e eu o sa platesc taxa daca vreau sa-l imatriculez acum m-au programat la rar pe 8 ian
Cum se poate afla daca s-a platit sau nu vreo taxa pentru o masina? Am o masina fabricata in 2007. Prima inmatriculare in Ianuarie 2008, proprietar o firma de leasing. In octombrie 2008 proprietar devine o persoana juridica iar in noiembrie 2010 masina trece la o persoana fizica (adica eu). Persoana juridica de la care am achizitionat-o nu a achitat nicio taxa, eu nici atat. Cum aflu daca firma de leasing a platit asa ceva?
Daca s-a inmatriculat masina in 2008, fiind noua, s-a platit taxa de poluare. Taxa de poluare s-a platit si pentru masinile noi cand se inmatriculeaza in Romania. Trebuie sa luati legatura cu primul proprietar care a inmatriculat primul masina daca a achitat taxa de poluare.
Taxa auto
ovidiu_bnp
Buna ziua
Azi am cumparat o masina second-hand fabricatie 2008 . Prima ei inmatriculare in Romania a fost pe 20.12.2008 pe firma . Cel de la care am ... (vezi toată discuția)