avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Se comunica daca cererea este apreciata ca admisibila ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Se comunica daca cererea este apreciata ca admisibila de CEDO

M-ar interesa daca Curtea comunica daca cererea a fost declarata admisibila si se merge mai departe sau nu comunica.
In caz ca este declarata inadmisibila se comunica si motivarea?
Cel mai recent răspuns: carstea valentin , utilizator 16:28, 3 Ianuarie 2012
Stimat domn @cârstea valentin,

Cauzele inadmisibilității vădite sunt multiple.

O mare greșeală a justițiabilor este că doresc de la CEDO ceea ce aceasta nu poate oferi, mai precis rolul de instanță de recurs la nivel european.

Însă CEDO nu este o astfel de instanță. La CEDO nu se judecă decât încălcări ale drepturilor și libertăților apărate de Convenția Europeană și Protocoalele sale și nimic altceva.

Nu ar fi rău să vă uitați la și la cele discutate aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Cât despre numărul acordat cererii dvs și despre autocolante, v-am răspuns chiar în acest topic, în descrierea admisibilității în principiu.

Cu stimă.
Multumesc ptr.raspuns
Am urmarit multe din discutiile despre CEDO,aveam mare incredere in ceea ce vrea sa reprezinte,dar acum am ramas cu un semn de intrebare...?.Poate vad eu gresit lucrurile,poate nu inteleg ce inseamna incalcarea drepturilor si libertatilor...poate...?
Ca sa fiu sincer pina la capat este vorba de speta socrilor mei carora acest ultim raspuns primit pe data de 27 decembrie 2011 nu l-am comunicat pentru a nu le strica bucuria sarbatorilor(si inca nu stiu cind sa le spun).
Eu totusi cred ca dreptatea a fost de partea lor incepind de la primul proces de la tribunal si pina la ultimul de la ICCJ.
Multumesc inca odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere la cedo etelkapalffy etelkapalffy Bună ziua, Mă numesc Etelka Palffy,sunt din Târgu Mureş. Cu deosebit respect mă adresez Domniilor voastre cu următoarea întrebare:din iunie 2005 ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo calomfreya calomfreya As dori sa fac o plangere CEDO. Unde gasesc formularul, adresa si pasii care trebuie urmati. Va multumesc (vezi toată discuția)
Cerere admisibila in principiu? geo-vem geo-vem Dacă am primit codul de bare si scrisoarea de confirmare de la curte, asta inseamna ca este admisibilă in principiu ?sau incă nu se poate vorbi de asa ... (vezi toată discuția)