avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere autoturism

Buna seara. Am si eu o problema in care sper ca voi gasii indrumarile dumneavoastra. Am avut un autoturism dacia 1300 cu care nu am mai circulat de mult timp, cred ca sunt 6 ani. Autoturismul stand in fata blocului ,un vecin a venit si m-a intrebat daca vreau sa o vand si am zis ca o vand , deoarece mai detin un autoturism cu numere de Bulgaria si nu mai circulam cu dacia. A ramas sa facem actele cand am tinmp , eu in acel moment lucram su serviciul in Constanta ( domiciliul al am in Bucuresti). Nu am mai apucat sa fac actele cu el pentru ca a stricat masina si a dat-o unui prieten care avand alta dacie a luat piese de pe ia si caroseria a dat-o la niste rromi care au carat-o cu o caruta. Eu acum nu stiu cum sa procedez sa radiez masina tinand cont ca nu mai am caroseria de la ia am doar cartea masinii si talonul care au ramas la mine pana se faceau actele.
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 09:08, 30 Decembrie 2011
Singura solutie este sa faceti dovada ca acea caroserie ati dus-o la Remat. Cei de acolo trebuie sa va elibereze o dovada, cu care alaturi de celelalte acte, mergeti la serviciul inmatriculari si radiati auto.
RADIEREA IN CAZUL DEZMEMBRARII VEHICULELOR
Documente necesare:
* Cerere
* Cartea de identitate a vehiculului, daca este mentionata in certificatul de inmatriculare
* Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare
* Document care atesta dezmembrarea vehiculului
* Trei exemplare completate ale certificatului de radiere
* Documentul de identitate al solicitantului (original si copie)
* Certificatul de inmatriculare
* Placile cu numere de inmatriculare
* In cazul in care detinatorul, nu se poate prezenta la ghiseu, acesta poate fi reprezentat de catre o alta persoana, pe baza unei procuri notariale speciale.
* Pentru solicitarile persoanelor juridice, mai sunt necesare si urmatoarele acte:
o adresa inregistrata de solicitare, cu indicarea delegatului autorizat sa depuna si sa ridice documentele de circulatie;
o copia actului de identitate al delegatului;
o copia certificatului de inregistrare eliberat de Oficiul National al Registrului Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scapam de impozitul pe o masina care nu mai este in stare de functionare? oania oania Tatal meu a decedat acum 3 ani. In urma lui a ramas o masina Dacia 1310 care nu mai este in stare de functionare. Ce trebuie sa faca mama mea ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Remat dacia 1300 alecumihai alecumihai Buna ziua. As avea cateva lamuriri in legatura cu radierea unei masini, scoaterea ei din evidentele politiei si primariei. Mai exact, am o Dacia 1300, a ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto stef_56 stef_56 1. am vandut cu contract un autoturism inmatriculat in Bucuresti in vederea dezmembrarii 2. cumparatorul mi-a cerut actele in original ( certif inmatr, carte ... (vezi toată discuția)