avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... incalcarea conditiilor contract abonam.tel .mob.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

incalcarea conditiilor contract abonam.tel .mob.

in anul 2004 o3.04 am cumparat un telef.mobil cu contract abonament , pe o perioada de 12 luni. denuntarea abonamentului ,dupa 12 luni ,este obligatorie prin comunicarea in scris cu 3o zile inainte de expirare a termenului. am facut intocmai cu expirare a abonament.,la 03.04.2005. societatea reziliaza cu data de 13 mai 2005 ,pe aceasta perioada intocmeste factura - 03.04.2005 la 13 mai 2005- pe care nu inainteaza la domiciliul meu si nu am stiut ,astfel, de aceasta.figurand neplatita in timp suma devenind restanta ,comunica la rai platnicii , la o societate de recuperari .am aflat de aceasta dorind sa cumpar un telefon de la o alta societate de telefonie mobila dar am fost stopat din cauza RAU PLATNIC.pot actiona in judecata cu daune morale materiale si acuza de lezarea demnitatii si onoarei ?
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 00:30, 28 Ianuarie 2012
Ceea ce nu comunica societatile de telefonie mobila este faptul ca dvs in prima luna ati platit anticipat abonamentul deci nu avea de ce sa va mai emita factura pentru aceea luna.Cautati sau cereti prima factura si veti vedea ca lucrurile stau asa cum spun.Pe de alta parte orice datorie se prescrie in 3 ani ,astfel incat din
mai 2005 ar fi trebuit cel tarziu sa platiti la data de 13 mai 2008.Sigur ca puteti sa-i dati in judecata de ce nu ,oricum ei nu respecta clientii si le incarca factura.Faptul ca au stat in pasivitate 6 ani este problema lor nu a dvs.
va multumesc,incerc amiabil daca nu se ppoate actionez in justitie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata abonamentului de telefonie mobila adinamiia adinamiia buna sunt abonata [EDITAT] cu doua abonamente unul expira in februarie 2010 si unul in mai 2012 nu am avut bani sa platesc o factura s-a facturat si a doua ... (vezi toată discuția)
Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract orange melinte ion melinte ion Buna ziua, am 3 abonamente la orange, din care 2 expira in urmatoarele 6 luni, insa vreau sa renunt la ele, insa orange mi-a comunicat ca trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)