avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... achizitie autoturism pe PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

achizitie autoturism pe PFA

Buna ziua si La multi ani!
O PFA vrea sa achizitioneze un autoturism . Precizez este platitoare de tva.
Care sunt cheltuielile deductibile in acest caz. Tva-ul la achizitie este deductibil.
Impozitul pe autoturim este la nivelul unei persoane juridice sau fizice?
Va multumesc.
Trebuie sa aveti un contabil care sa fa intocmeasca un tabel privind amortizarea pretului autoturismului, nu puteti sa faceti deducerea dintr-o data si nici sa va scadeti cu ratele .In afara pretului mai sunt deductibile asigurarile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - cheltuieli deductibile si achizitionare mijloace fixe. madriann madriann Am citit destule topicuri pe aceasta tema, multe informatii imprastiate pe diverse posturi, mai mult m-am zapacit decat clarificat. As incerca sa formulez ... (vezi toată discuția)
Valoarea reziduala leasing financiar laviluca laviluca Buna ziua, Sunt o PFA si in ianuarie 2012 s-a terminat contractul de leasing financiar pentru un autoturism, contract care a inceput in anul 2007. Am primit ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism dpdv fiscal camicami camicami Un leasing operational cu durata de 3 ani s-a incheiat.Obiectul de leasing este un autoturism Volkswagen.S-a optat pentru cumparare,astfel ca societ.de ... (vezi toată discuția)