avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... operare Revisal - prelungire suspendare CIM si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

operare Revisal - prelungire suspendare CIM si prelungire perioada determinata

Un angajat care are CIM suspendat pt. concediu ingrijire copil isi prelungeste cu un an suspendarea. Pe perioada suspendarii, un alt angajat ocupa postul acestuia pe perioada determinata. Cum operez toate acestea in Revisal? La angajatul cu CIM suspendat, merg pe incetare suspendare si din nou suspendare sau merg pe modificare si modific data de suspendare? daca merg pe modificare modific doar data de sfarsit suspendare sau si pe cea de inceput? La fel si pt. angajatul cu CIM pe perioada determinata: ii incetez CIM si inchei altul pe perioada determinata sau merg pe modificare perioada determinata? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:21, 27 Iunie 2012
1. mergeti pe suspendare si modificati data incetarii - sfarsit - suspendarii

2. idem si la salariatul angajat pe durata determinata - modificati numai data expirarii duratei ... de exemplu, un c.i.m. pe durata determinata 01.01.2011 -01.01.2012 ... se va modifica numai data de 01.01.2012 si se va trece noua data pana la care este prelungita durata c.i.m.
la salariatul angajat pe perioada determinata modificarea in revisal se poate face prin schimbarea datei de sfarsit activitate daca cmi nu depaseste 3 ani....dc depaseste nu se poate salva modificarea........ce se poate face in acest caz?un nou cmi?
Nu are cum sa depaseasca durata maxim ade 36 de luni un c.i.m. pe durata determinata .. in cazul in care durata se doreste a fi mai mare , fie se modifica in nedeterminata , fie se incheie un nou c.i.m. - situatie in care durata acestuia nu poate fii mai mare de 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Problema supendare-angajare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Va supun atentiei o speta in care am nevoie de ajutor! Un salariat are CIM suspendat pina la data de 04.03.2013. Pe postul lui a fost angajat cu ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)