avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu asistent medical cabinet medical individual in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu asistent medical cabinet medical individual in 2012

la multi ani!
intrebarea mea:la un CMI asistenta medicala are studii medii (liceu sanitar) si dupa noua codificare trebuie incadrat de ex. ca tehnician noul COD COR (325...) se pot incadra cu 840 Ron de la 1 ian 2012? sau care este salariul minim in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 8 Octombrie 2012
multumesc, m-ati ajutat foarte mult
am urmarit subiectul, fiind interesata momentan in a angaja o asistenta medicala la CMI, fara contract cu casa de sanatate. Intreb daca s-a mai schimbat ceva? Cat e acum salariul minim? si cum e cu indicii? mai sunt sau nu valabili?
Incepand cu 01.01.2012 , salariul minim brut pe economie este de 700 lei indiferent de studiile necesare ocuparii unui post ..

De la 01.01.2011 nu mai exista CCMN , astfel incat aplicarea unor coeficienti de oerahizare este obligatorie daca in reg.intern al angajatorului sau in ccm aplicabil acestuia sunt prevazuti astfel de coeficienti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii medici in sectorul privat Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos spuneti-mi,daca, in urma noii legi ptr salarizarea unor categorii de bugetari, este obligatorie si modificarea salariilor medicilor ... (vezi toată discuția)
Salariul unui asistent medical incadrat in cadrul unui cmi ( medicina de familie) cristinas12 cristinas12 Ma numesc IONESCU MIHAELA CRISTINA , si sunt asistent medical generalist .grad principal, si am o vechime in acesta meserie de 16 ani . lucrez din anul 2000 la ... (vezi toată discuția)
Cod cor si timp de munca rdk67 rdk67 buna ziua, am 2 intrebari: 1-care este codul COR pentru asistent medical stomatologie si asistent medical radiologie (fara studii superioare)? Aleg codul pt ... (vezi toată discuția)