avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice lista lucrari in ultimii 5 ani
Discuție deschisă în Achiziţii publice

lista lucrari in ultimii 5 ani

Buna ziua,
As avea si eu nevoie de cateva lamuriri in ceea ce priveste modul de completare a listei cu lucrarile executate in ultimii 5 ani si anume: ce se completeaza la valoarea contractului si ce se completeaza la procentul executat? De exemplu am un contract cu valoarea de 100.000 lei pe care l-am executat in totalitate insa a rezultat o valoare de 90.000 lei. Trec valoarea de 100.000 lei ca valoare a contractului si procent executat 90% sau trec la valoarea contractului suma de 90.000 lei si procent executat 100%?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 10:05, 13 Ianuarie 2012

dupa parerea mea sunteti obligat sa depuneti documente justificative in functie de ceea ce vi s-a cerut prin fisa de date a achizitiei de catre autoritatea contactanta, astfel
daca vi s-au cerut valori contactante depuneti valorile cu care s-au incheiat contractele
daca vi s-au cerut valori rezultate din procese verbale de receptie la terminarea lucrarilor depuneti informatile despre valoarea efectiva cu care s-au executat lucrarile
solicitati clarificari de la autoritatea contractanta care este obligata, de asemenea, sa va lamureasca
Lista lucrarilor executate in ultimii 5 ani este formularul tip, pe langa el se mai completeaza si fisa de experienta similara insotita de celelalte acte amintite si de dumneavoastra. Intrebarea mea era in general cum se completeaza acele rubrici din formularul cu lucrari executate in ultimii 5 ani.
La valoarea contractului se trece efectiv valoarea executata, valoarea finala, reala, nu valoarea contractata; in cazul dumneavoastra, 90.000 lei, iar procentul executat 100%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grafic fizic de executie detaliat tina25 tina25 se solicita de autoritatea contractanta grafic fizic de executie detaliat: categoria de consumuri oferta termen de executie ofertat functie ... (vezi toată discuția)
Criterii calificare robert_11 robert_11 1.Ofertantul trebuie sa faca dovada unei experiente similare in ultimii 5 ani realizata din cumularea a maxim 2 contracte avand ca obiect lucrari cu grad ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari contabilitate ll irina_iris_26 irina_iris_26 am ii neplatitor tva sistem real...intrebari: 1-completez registru incasari -plati si la final de an ce fac cu reportul?(il declar in declaratia 200?)si ... (vezi toată discuția)