avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am platit ca girant; imi pot recupera banii de la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am platit ca girant; imi pot recupera banii de la titular?

Buna, as vrea sa ma ajute cineva daca e posibil. In urma cu doi ani am fost girant la cineva si nici in momentul de fata nu mi-am recuperat banii. Ce sa fac, pot sa merg in instanta ?
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: SimoM , utilizator 16:45, 26 Ianuarie 2012
Dar firmele de tip C.A.R. pot apela la firme de recuperare? Sau doar bancile? Sunt dispusa eu, ca girant care este in stare sa piarda mult mai mult, costurile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)
Executare silita Andrei567 Andrei567 Am girat un coleg la banca.acesta după o perioada de timp nu a mai plătiți rata.zilele trecute ne a venit la munca poprire amndurora pe salariu,cate 1/3 ... (vezi toată discuția)
Buna seara!am si eu o intrebare anul trecut am girat pe cineva,iar ... ALYNA07 ALYNA07 Buna seara!Am si eu o intrebare Anul trecut am girat pe cineva,iar aceasta bineînțeles ca nu si.a achitat datoria.Suntem doi giranti,dar nu stiu cum, am ... (vezi toată discuția)