avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Angajare proiect POSDRU
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Angajare proiect POSDRU

Buna ziua! As dori sa ma angajez intr-un proiect POSDRU, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5 - „ Promovarea masurilor active de ocupare", Domeniul Major de Interventie 5.1. - „Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare . As dori sa stiu daca contractul de munca partial este obligatoriu si pe cate ore (maxim) se poate realiza. De asemenea, as dori sa stiu daca semnez un contract pe o perioada determinata pe fonduri europene imi pot da demisia inainte de expirarea contractului. Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2012
descopera, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:03, 7 Ianuarie 2012
Aici sunt cateva necunoscute, cum ar fi:
Care ar fi pozitia dvs in acel proiect?
Ati luat legatura cu Managerul de proiect?
deoarece doar el stie care este bugetul alocat cu resursele umane si functie de pozitia dvs. in proiect cu siguranta a stabilit un anumit buget acestei pozitii-(nr. ore x costul orar bugetat)
costul orar bugetat trebuie sa se incadreze intre anumite limite prevazute de Ghidul - Conditii Generale 2011 cat si de Ghidul solicitantului pentru operatiunea DMI 5.1.
Pozitia mea ar fi una de expert. Insa eu voiam sa stiu care este prodecura in general si cum se procedeaza pe baza legii, in special in legatura cu demisia.
obiectivul dvs este demisia?
obiectivul dvs este acela de a colabora pentru implementarea proiectului?
ca si expert este importanta pozitia dvs in proiect.
salarizarea pe proiect este impusa de normele ghidului, functie de nivelul de expert la care va aflati
beneficiarul proiectului se bazeaza pe prestatia dvs in acest proiect,si ceea ce este important,a comunicat AMPOSDRU contractul cu dvs.
pentru modificarea dorita de dvs de a pleca din implicarea in acest proiect, este necesar in primul rand, ca beneficiarul sa gaseasca inlocuitor care sa fie acceptat de AMPOSDRU.

fara suparare, recomand tuturor celor care intra in proiecte europene sa stie ce fac, sa stie la ce implica contractarea muncii lor, si , sa nu aiba obiectiv a lasa balta un beneficiar ....acest lucru duce la incertitudine si nesiguranta....cei ce isi doresc sa fie implicati in proiecte europene trebuie sa fie oameni calificati,responsabili,demni si nu in ultimul rand, devotati!
fiind "expert" consider ca sunteti la curent cu tot ceea ce implica angajarea dvs in proiect!
[ link extern ]

implicarea dvs este importanta cunoscand tot ceea ce tine de acest program
necunoasterea acestui program, atrage , desigur, descalificarea de expert, fara suparare!
imi asum orice afirmatie deoarece situatia actuala se datoreaza acelora care sunt falsi experti, dar au relatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posdru: ghidurile pentru 3 linii de granturi neanuntate pana acum, publicate spre consultare! Daniela Bolog Daniela Bolog 5 noiembrie 2012 AMPOSDRU a publicat spre consultare Schitele Ghidurilor Solicitantului – Conditii Specifice pentru Cererile de propuneri de proiecte ... (vezi toată discuția)
Contract lector posdru corinau corinau Va rog sa ma sfatuiti si pe mine referitor la modul in care se poate incheia un contract de munca pt un lector care face parte dintr-un proiect ... (vezi toată discuția)
Cursuri fonduri europene ContSters225784 ContSters225784 Buna ziua. M-am inregistrat la un curs de calificare (tic) in luna aprilie (daca nu ma insel).Curs fiind platit din fonduri europene. La inregistrarea ... (vezi toată discuția)