avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Constituire salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Constituire salarii

Daca o institutie publica(spital),conform normelor metodologice de decontare a serviciilor pe 2011,CASMB a impus un numar limitat de pacienti astfel incat in octombrie a terminat contractul iar in noiembrie si decembrie 2011,pacientii au fost tratati dar CASMB nu a decontat serviciile,astfel spitalul nu are fonduri pentru salariile aferente lui decembrie si 30%din noiembrie.In aceste conditii se inregistreaza in contabilitate salariile?daca se inregistreaza suntem obligati sa platim cotele pana pe 25 ian.2012?Venituri nu exista nici pentru cote.Cum se procedeaza in acest context .Daca nu le inregistrez ,nu vor fi cuprinse in bilant .

Cel mai recent răspuns: KITIA , utilizator 22:42, 9 Ianuarie 2012
Atat timp cat exista contractele de munca trebuie facute inregistrarile pe care acestea le genereaza.Chiar daca nu vor fi bani pentru achitarea obligatiilor bugetare pana pe 25 ianuarie.Chiar daca nu vor fi bani pentru achitarea salariului net.
Va multumesc mult.Daca vine curtea de conturi spitalul plateste amenda pentru neachitarea cotelor chiar daca nu se platesc salariile nete?fiind inregistrate in contabilitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariie compensatorii au fost declarate in d112 dar nu le-am primit !!! craciunescu_1981 craciunescu_1981 In luna Decembrie 2011 am fost restructurati prin OUG 82/ 2011. Conform CCM-ului nostru avem dreptul la 7 salarii compensatorii. Acestea au fost trecute ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cheltuieli nedeductibile la care s-au dedus tva carmen-pana carmen-pana Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema si nu stiu cum sa procedez corect: am inregistrat in cursul anului 2013 doua facturi ce contineau cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Factura emisa in luna ianuarie 2013 se poate inregistra in decembrie 2012 carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua! Am o situatie si anume aceea ca am primit dispozitie sa inregistrez facturi emise in ianuarie si februarie 2013 in evidenta contabila a lunii ... (vezi toată discuția)