avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare drepturi salariale

Daca dau in judecata o societate pentru recuperarea drepturilor salariale ,sunt scutita de plata taxelor judiciare de timbru?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 15:52, 7 Ianuarie 2012
Actiunile ce au ca obiect litigii de munca sunt scutite de plata taxei de timbru. Nu trebuie sa achitati nicio taxa pentru a va recupera drepturile banesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionare in instanta institutie publica eu_inginer eu_inginer care sunt pasii de urmat sa imi pot recupera in instanta carnetul de munca si salariul de la o institutie publica? ceva taxe de platit? este obligatoriu ... (vezi toată discuția)
In prezent, exista taxa judiciara de timbru pentru actiunile izvorate din raporturi de munca, sau nu?! LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in privinta unei chestiuni, pentru ca imediat nu mai inteleg nimic. :( Pe acest site cat si pe altele, am tot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua mony_a18 mony_a18 Suntem un grup de 8 persoane , care au lucrat impreuna intr-un restaurant , majoritatea de 7 luni. In ultimele 3 luni nu am fost platiti niciunul dintre noi ... (vezi toată discuția)