avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ascultarea telefoanelor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ascultarea telefoanelor

Sunt acuzat si amenintat de avocatul sotiei mele ca imi sunt ascultate telefoanele , ba mai mul ca sotia este de acord sa le puna spre ascultare in sala de judecata . Cum poate cineva sa imi asculte telefonul si cine dispune de acest lucru ???
Cel mai recent răspuns: yarrrns , utilizator 16:44, 9 Ianuarie 2012
telefonele nu pot fi ascultate dedcat in cadrul unuui proces penal si numai cu aprobarea magistratului....nu oricine, oricum. desi nu cunosc cazul dvs. in speta parerea mea este ca nu ar trebui sa va temeti, daca si dvs. aveti avocat acesta cu siguranta se va opune. puteti face plangere pt. amenintari.
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2012
Antoanela Geaman, Avocat
Eu si sotia mea suntem in proces de divort , nu este un proces penal , dar sunt tot timpul amenintat de avocatul sotiei ca imi asculta telefoanele ca are inregistrari cu convorbirile mele telefonice , ca o sa le faca publice , in instanta nu a cerut sa imi fie ascultate telefoanele ???
Interceptarea si inregistrarea convorbirilor telefonice este dispusa de catre instanta de judecata si de catre procuror , in cazuri de exceptie , ce comporta urgenta.

Continutul acestora este folosit in cazul in sunt efectuate acte de cercetare sub aspectul savarsirii unei infractiuni , dupa ce s-a inceput urmarirea penala .


Nu, nu au cum sa va asculte telefoanele in procesul de divort.
Nu stiu ce sa spun dar domnul avocat ma amenintat si ma anuntat ca o sa ceara sa puna convorbirile inregistrate in instanta . Eu l-am rugat sa o faca si sunt curios sa vad cine a dispus ascultarea convorbirilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare ilegala monicanico monicanico Am fost inregistrata ilegal in magazinul meu de catre fostul sot,dupa care continutul inregistrarilor a fost facut public la mai multe persoane din orasul ... (vezi toată discuția)
Telefoane ascultate ?! sau nu ... badguy_goodguy badguy_goodguy Vreau sa aduc in discutie , o veche tema... telefoanele in Romania sunt sau nu inregistrate in masa? Sunt unele \"guri rele\" care afirma chiar ca atunci ... (vezi toată discuția)
Telefoane ascultate + mesaje arken123 arken123 Salutari, as avea si eu o intrebare la care alte persoane de pe alte site-uri n-au reusit sa imi raspunda: in legatura cu telefoanele ascultate. Suntem toti ... (vezi toată discuția)