avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Verificarea la domiciliu a celor care se afla in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Verificarea la domiciliu a celor care se afla in concediu medical

Mai este valabila verificarea la domiciliu pentru cei care se afla in concediu medical?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:08, 12 Ianuarie 2012
andreia85 a scris:

Ce se intampla daca nu este gasita acasa persoana verificata ,ea fiind la control la medic in alta localitate (este vorba de o persoana insarcinata)?





Prezenta la adresa de resedinta indicata pe toata perioada concediului medical in intervalul orar mentionat este obligatorie,cu exceptia situatiilor justificate cu documente medicale pentru efectuarea de tratamente de specialitate, analize paraclinice sau alte proceduri medicale,indiferent de cauza care a condus la eliberarea unui cm.
Asadar,cu actul medical obtinut de la medicul la care ati fost la control,puteti oricand sa va justificati absenta de la domiciliu si nu vi se poate intampla nimic.

@tudorvaleriu,

Aveti mare dreptate,dar din pacate legiuitorul nu a facut distinctie,asupra cauzei care a condus la eliberarea unui cm,considerand ca fac parte alaturi de celelalte cm -uri din categoria concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate ,pt. care se aplica o singura regula in aceasta privinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical-desi salariata nu este bolnava florenta_22 florenta_22 Buna ziua, O salariata este in concediu medical de 4 saptamani si a zis ca va mai avea inca 2 saptamani \\"probabil\\".O colega de-a salariatei ne-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - verificare angajat in concediu medical magic_glassbest magic_glassbest Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca fiind in concediu medical managera sa verifice daca sunt acasa. Mentionez ca acest lucru nu este trecut in ... (vezi toată discuția)
Verificare in timpul concediului medical, consecinte casanova_25ro casanova_25ro am ramas intepenit de spate si m-am prezentat la medicul de familie care mi-a dat trimitere la un medic specialist neurolog si apoi la un medic specialist la ... (vezi toată discuția)