avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit la banca neplatit; pot obliga rudele la plata ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit la banca neplatit; pot obliga rudele la plata ?

Buna ziua

Am o rata de 5 ani din 2007 pana in octombrie am platit rata in fiecare luna fara intarziere insa din octombrie numai am din sa platesc rata de 400 de lei. Am primit o instiintare de executare silita. Cum eu nu detin nici un fel de bun p numele meu este posibil ca cuiva din familie de ex parinti frati sa puna banca oprire pe salari sau sa fie executati? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ratzreka , utilizator 20:10, 11 Ianuarie 2012
va multumesc frumos pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu girant chertifionut chertifionut Buna ziua, am si eu o problema cu o banca ca si girant. Acuma 1 an am girat un asa zis prieten. Dupa jumatate de an am aflat ca nu si-a mai platit ratele. Am ... (vezi toată discuția)
Credit bancar irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Acum 3 ani am facut un credit de nevoi personale, girand alta persoana cu apartamentul....Cu toate ca banii eu i-am scos de la casierie,fiind ... (vezi toată discuția)
Am luat credit ipotecar de nevoi personale pentru girant Catalin S. Catalin S. Acum girantul nu a mai platit rata de un an (creditul era pentru el) banca imi pune poprire pe salar?, cum pot sa pun banca sa execute bunul girat? imobilul in ... (vezi toată discuția)