avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am luat credit ipotecar de nevoi personale pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am luat credit ipotecar de nevoi personale pentru girant

Acum girantul nu a mai platit rata de un an (creditul era pentru el) banca imi pune poprire pe salar?, cum pot sa pun banca sa execute bunul girat? imobilul in acest caz. La biroul de credite sunt deja de mult din aceasta cauza.
Tot creditul a mers catre girant, el nu putea lua credit ca era in birou rau platnic, m-am gandit ca fac un bine si nu ma asteptam ca daca au casa in joc sa nu plateasca.
Ultima modificare: Luni, 26 Noiembrie 2018
Catalin S., utilizator
Cel mai recent răspuns: Eugenia Serban , Avocat 09:22, 26 Noiembrie 2018
Atata vreme cat creditul este pe numele dvs,, oficial dvs aveti obligatia sa va platiti ratele.
Puteti incerca sa va prevalati de dispozitiile art. 630 C. proc. Civ., respectiv; (...) creditorul si debitorul pot conveni ca acesta (executarea) sa se efectueze numai asupra veniturilor banesti sau altor bunuri ale debitorului, ca vanzarea bunurilor supuse urmaririi sa se faca prin buna invoiala sau ca plata obligatiei sa se faca in alt mod admis de lege.

Mai exact ar trebui sa faceti o notificare catre banca (ideal sa o trimiteti prin executor sau avocat), prin care sa incercati sa-i convingeti sa se faca excutarea prin vanzarea acelui imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea prin buna invoiala in executare silita catinf catinf Buna ziua, Ca debitor, pot propune creditorului vanzarea bunurilor urmarite prin buna invoiala direct, executorului sau, sau e o cerere care se adreseaza ... (vezi toată discuția)
Care este creanta minima pentru executare silita imobil? andreistan andreistan Buna ziua, Suntem asociatie de locatari(bloc garsoniere confort 3) si avem 3 cazuri in care in [b]garsonierele respective nu se mai locuieste si nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Sunt girant stupineany stupineany AM O MARE PROBLEMA. Sunt girant la o persoana care nu plateste ratele. Persoana in cauza detine un apartament+ alte bunuri. Eu sunt chirias dar am ... (vezi toată discuția)