Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Buna seara,
Am o intrebare legata de testul Adn.Am auzit de la cineva care lucreaza in domeniul ca laboratoarele care efectueaza teste Adn sunt obligate prin lege sa atribuie un tata la copil, adica daca se face un test adn la un posibil tata si copil, laboratorul prin lege este obligat sa il atribuie pe tata copilului, chiar daca nu este el tatal adevarat.Este adevarat?Sau e doar o informatie eronata
Este ,,,o mare eroare auzita de D-v. Deoarece probele nu merg una langa alta,,,si, cei ce analizeaza proba nu au deunde sti ca proba respectiva trebuie "trunchiata"...Acel cineva nu prea stie ce insemnatate au probele respective,,,Se pot solicita contrabrobe...in moduri diferite. Si,,,nu se poate gresi.. :)
Actiune paternitate
NM1969
Am un copil de 10 ani ,tatal lui biologic este un barbat casatorit si doresc sa faca testul ADN pentru ca acesta neaga paternitatea.Vreau sa stiu care sunt ... (vezi toată discuția)