avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Test Adn
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Test Adn

Buna seara,
Am o intrebare legata de testul Adn.Am auzit de la cineva care lucreaza in domeniul ca laboratoarele care efectueaza teste Adn sunt obligate prin lege sa atribuie un tata la copil, adica daca se face un test adn la un posibil tata si copil, laboratorul prin lege este obligat sa il atribuie pe tata copilului, chiar daca nu este el tatal adevarat.Este adevarat?Sau e doar o informatie eronata
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 19:52, 14 Ianuarie 2012
Este ,,,o mare eroare auzita de D-v. Deoarece probele nu merg una langa alta,,,si, cei ce analizeaza proba nu au deunde sti ca proba respectiva trebuie "trunchiata"...Acel cineva nu prea stie ce insemnatate au probele respective,,,Se pot solicita contrabrobe...in moduri diferite. Si,,,nu se poate gresi.. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada de paternitate - mama nu se prezinta la testul adn caloean ciprian caloean ciprian Buna ziua! As vrea sa va intreb ce se poate intampla in cazul in care ,daca instanta a hotarat ca proba in privinta stabilirii paternitatii intr-un proces ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate tuilleries tuilleries Buna ziua! va rog sa imi spuneti unde ma pot adresa pentru a efectua un test de paternitate.De asemenea, va rog sa imi spuneti, daca se poate, care este ... (vezi toată discuția)
Actiune paternitate NM1969 NM1969 Am un copil de 10 ani ,tatal lui biologic este un barbat casatorit si doresc sa faca testul ADN pentru ca acesta neaga paternitatea.Vreau sa stiu care sunt ... (vezi toată discuția)