Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani166 de milioane ,m-au pus sa semnez un angajament de plata pe 3 luni altfel faceau plangere la politie ,care expira in febroarie pe 15 am platit o parte din bani 50 de milioane,insa nu mai am de unde sa le dau si restu ce poate sa mi se intample pot face puscarie?
In schimbul sumei de 50 milioane am primit un angajament de plata nu o chitanta
Ce ar trebui sa fac
AVETI IDEE in ce fapta pot fi incadrat
daca acoperi toti banii pana sa dea drumul la plangere , nu patesti nimic... daca platesti toti banii dupa ce a facut plangere la politie/parchet, pana sa dea drumul la drumul la dosar in instanta, poti sa primesti pedeapsa rezolutie de NUP dar cu amenda administrativa... daca platesti toti banii pana sa dea o hotarare penala definitiva de condamnare... primesti pedeapsa cu inchisoare , dar cu suspendare... daca nu acoperi tot prejudiciul, e posibil sa fie inchisoare cu executare...
Sa fie clar: nu doar de asta depinde pedeapsa... mai sunt si alte elemente care pot determina un rezultat sau altul... un element care atarna foarte greu este avocatul... trebuie sa fie bun in ceea ce face si sa fie motivat material