avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... art 81 si art 83 Codul Muncii (NOUL)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

art 81 si art 83 Codul Muncii (NOUL)

Textele celor 2 articole le gasesc sub forme diferite in surse diferite si nu sunt sigur care sunt cele corecte.

Va rog daca mi le puteti reproduce.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 19 Ianuarie 2012
Asa este , odata cu republicarea o parte din articolele vechie au primit o noua numerotare ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca wolfache wolfache Buna ziua, imi puteti spune va rog daca este posibila modificarea contractului de munca din unul pe perioada nedeterminata cu unul pe perioada determinata de ... (vezi toată discuția)
Demisie sanduu sanduu daca imi dau demisia de la serviciu trebuie sa mai lucrez?:\"> (vezi toată discuția)
Demisia la zi, ceruta de angajat, ce articol trec in decizie? ella_1313 ella_1313 Demisia la zi, ceruta de angajat, ce articol trec in decizie? Efectiv nu mai vrea sa vina la munca, incepand cu a doua zi. e art 79 alin 1? (vezi toată discuția)