avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... reg op intracomunitari
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

reg op intracomunitari

Daca m-am inregistrat in registrul operatorilor intracomunitari (decl 095) trebuie sa depun declaratia 392 daca nu am nici un fel de achizitii?
Sau ce declaratii trebuie sa depun ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lenareg , utilizator 11:26, 20 Ianuarie 2012
RECTIFIC DECLARATIA 390
nu depuneti decat atunci cand faceti achizitii intracomunitare
MULTUMESC MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa cand sunt si angajat. declaratii pentru prestari servicii in state ue. florinat florinat Buna ziua, Pentru infiintarea unui PFA, daca sunt si angajat in acelasi timp cu CIM, ce contributii voi datora in calitate de PFA si ce declaratii am de ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara de servicii irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am o firma neplatitoare de tva care are ca obiect de activitate activitati de realizare soft la comanda. Doresc sa fac o achizitie ... (vezi toată discuția)