avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract cumparare masina
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract cumparare masina

Buna ziua

De curand am achizitionat o masina de la un dealer din romania.Am achitat avansul, am primit ca termen de livrare 4 saptamani de la plata avansului.Avansul a fost platit pe data de 15.09.2008, azi 24.10.2008 masina nu a venit inca.
In afara de acest lucru in momentul semnarii contractului dealerul a taiat ce era stipulat la termenul de livrare cu pixul modificand astfel "4 saptamani de la semnarea contractului", acest contract fiind semnat in data de 16.10.2008, eu nu am consimtit aceasta modificare.Mai mult decat atat atunci cand mi sa spus ca masina este in vama nu am primit nici o notificare scrisa asa cum contractul stipuleaza.
In acest moment eu am platit toata masina si inca nu am primit-o.Ce pot sa fac?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 09:05, 30 Octombrie 2008
themis a scris:

ionutstanciucu a scris:

Ati semnat numai la sfarsitul contractului sau ati semnat si in dreptul modificarii facute de dealer pe contract?



Ce importanţă are dacă a semnat sau nu în dreptul modificării, atîta vreme cît modificarea a fost operată pe toate exemplarele contractului?

Liviu S.Bordaş


Are o importanta foarte mare in cazul unui eventual proces, pentru ca se poate apara invocand faptul ca aceasta modificare s-a facut fara acordul lui si in mod unilateral de catre dealer. De obicei se prevede in contracte faptul ca orice modificare, adaugire, completare sub sanctiunea de a nu fi luata in seama, trebuie sa poarte semnatura tuturor partilor contractante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea unui contract aditional Graminede Graminede buna ziua, am facut anul trecut un contract de inchiriere la finante pe prioada de un an de zile, 15.09.2007-15.09.2008 in ianuarie 2008 am facut un act ... (vezi toată discuția)
Factura de avans integral livrare autoturism . majorare tva iordantonio iordantonio La 20.03.2010 am comandat ca pers. fizica unui dealer auto, un autoturism pe care l-am[u] achitat integral[/u] tot atunci primind factura si bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Amanare continua livrare dealer moto CPE CPE Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am platit partial, iar dupa aproximativ doua saptamani, am achitat integral o motocicleta la un anumit dealer, in ... (vezi toată discuția)