Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Insa nu doresc sa avem un dialog fara iesire...
Revin cu intrebarea ce solutie aveti dvs? Daca tot combateti cu asiduitate monarhia pe cine vedeti in locul actualei puteri politice din Romania?!
Istoria a demonstrat in mai multe ocazii lipsa de charisma si lasitatea fostului suveran
Un fost ofiter de cel mai inalt grad , un general , regalist , a facut o apreciere , deloc magulitoare la adresa fostului suveran pe care v-am redat-o spre edificare .
"O fi luat-o razna saracul" , la o varsta atat de inaintata.
Daca veti dori , voi mai reveni cu alte dovezi.
Eu , m-am referit nu numai la monarhie in sine , m-am referit in mod special la "persoane" pe care nu avem motive sa le "respectam" sau sa le dorim , pentru un trecut , sa zicem cu blandete , tulbure si pentru un prezent aproape inexistent sau mai nou , pentru un prezent in care ultima oara le-a lipsit demnitatea si a aparut doar dorinta acerba de a sta pe un tron - aflat undeva in subconstientul lor si in visele unora - fara a avea "contracandidati"
Acest ultim gest , pentru cine ii intelege semnificatia , descalifica persoanele care l-au
facut , iar motivatia puerila din comunicat nu face decat sa intareasca parerea , cel putin despre o" rea credinta manifesta".
Din nefericire pentru dvs , fostul suveran , va reprezinta pe foarte putine persoane , numeric vorbind .