avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune mostenire

Buna ziua !As vrea sa intreb in cazul in care fac parte din mostenitorii de drept am casa construita in urma cu 40 de ani ,am titlu de proprietate pentru 1000mp;dupa 1000 mp,mama mea defunct are pe titlul de proprietate1900mp (o parte intravilan imprejmuit cu gard de mine).Avand in vedere ca exista si alte proprietati intravilan si extravilan cu mult mai mult ca suprafata si valoare fata de proprietatea intravilan de langa mine ,cine are dreptul primul,eu sau fratii care au pretentii?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:13, 29 Ianuarie 2012
In cadrul succesiunii toti mostenitorii de acelasi grad au aceleasi drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli in actele de succesiune Octavian78 Octavian78 Greseli in actele de succesiune Buna ziua .avem in prezent ceva greseli in actele de succesiune toate datorate de fapt unei greseli din anul 1992. In 1992 ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate - partaj judiciar aurelsmeu aurelsmeu Buna seara, Indraznesc sa va supun atentiei un caz de partaj judiciar care se tot amana de la o luna la alta si care nu-l pot intelege deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)