avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pretul apei in Bucuresti - majorat cu 34%
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pretul apei in Bucuresti - majorat cu 34%

O persoana informata mi-a transmis ca firma franceza ce detine monopulul asupra apei potabile in Bucuresti a solicitat majorarea pretului per mc cu 34%.
Aceasta majorare survine dupa cea operata in luna noiembrie 2011.
Am inteles ca ANRSC si-a dat acordul in aceasta privinta.

A solicitat cineva precizari la institutiile statului in legatura cu acest aspect?
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 23:12, 11 Aprilie 2012
parca numai in Bucuresti a fost majorat pretul apei... peste tot au majorat acest pret... chipurile, a crecut pretul motorinei:sticktongue:... protectia consumatorului nu are nici un cuvant de spus se pare... si nici astia, de la antimonopol... cica trebuie sa ne aliniem la preturile din vestul europei... bravo, FMI!...
Asta nu cred sa aiba vreo legatura cu FMI , e pur romaneasca dupa parerea mea , ca doar dansam dupa cum canta francezii de ala Apa nova sau GDF . Asa am ajuns la apa mai scumpa cu 44 % daca calculam din octombrie cand inca era 4.06 lei , iar acum 5.85 , ceea ce face sa creasca si pretul la apa calda, acesta ajungand in unele cazuri si la peste 14 lei.
La noi in 2011 furnizorul ne-a facturat apa cu 6,09 lei/m.c. Cred ca suntem fruntasi.
Se pare ca in baza solicitarii furnizorului de apa rece, alesii nostrii din Consiliul General al Mun. Bucuresti au aprobat majorarea cu 34% in sedinta din 27.11.2011.

Din cate stiu majoritari in CGMB sunt de culoarea puterii.

@adriantot
Va rog precizati si orasul.
Probabil este vorba despre aceeasi situatie.
La noi in oras avem apa potabila cu 7.03 lei / mc ... si va plageti ca sa facut 5si umpic? lol. In fine, sa inteleg ca majorarea s-a facut deodata si va sperie asta. Daca mai sunt si pierderi pe asociatiei, din diferite motive...pretul apei (pe la noi in oras), ajunge si 9lei/mc.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
cavallis, utilizator

Alte discuții în legătură

Anrsc aproba ajustare tarifara extraordinara eliasav eliasav furnizorul de apa a precizat ca ANRSC a aprobat (probabil un bonus de Sfintele sarbatori de Craciun) cu adresa 4034592/21.12.2011 ajustarea tarifara ... (vezi toată discuția)
Contract furnizare apa potabila david ionica david ionica Sunt administrator la asociatie de proprietari si , avand in vedere modificarea permanenta a preturilor la apa, la canalizare, apa meteo, nu doresc sa semnez ... (vezi toată discuția)
Tarife nejustificat de mari la mc de apa. ce organ central poate declansa un control privind activitatea regiilor locale? valisnd valisnd O anumita regie autonoma practica tarife enorme fata de cele practicate in alte orase - exemplu: pentru plata a 5 metri cubi apa rece, se emite o factura care ... (vezi toată discuția)