avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare construirea de locuinta
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

construirea de locuinta

buna ziua as dori sa va intreb daca prin fonduri europene pot primi bani ptr constructia unei case sunt casatorit stau in chirie de 12 ani am 33 ani si vreau un raspuns sau cumpararea unui apartament sau case va multumesc si as dori un raspuns
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 19:59, 5 Februarie 2012
De regula, fondurile europene sunt pentru alt gen de proiecte.

Programul ”prima casa” ar putea fi o solutie pentru dv, pentru ca fonduri nerambursabile pentru construirea unei case proprietate personala nu am auzit sa existe - dar ce n-am auzit nu inseamna ca nu exista :)
Pentru ”prima casa” trebuie sa aveti minimum 5 % din valoarea de achizitie a imobilului.

Sau, daca va incadrati in conditii, puteti face o cerere la primarie pentru o casa construita prin ANL (conditiile le gasiti pe site-ul ANL - Agentia Nationala pentru Locuinte - sau intrebati la primaria din localitate) Pe site-ul ANL e posibil sa aflati si alte informatii, despre alte ”programe”

Pentru alte informatii puteti accesa si site-ul Fondului National de Garantare a Creditelor (FNGCIMM)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile marius1p marius1p Buna seara. Exista fonduri nerambursabile pentru constructia de locuinte(blocuri). Daca da, acestea se pot vinde(dupa cat timp) sau inchiria persoanelor ... (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! As dori sa va intreb care sunt pasii de urmat pentru accesare fonduri europene nerambursabile ,pentru o persoana de 24 de ani,in vederea ... (vezi toată discuția)