avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare creante - plata in cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare creante - plata in cont

Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea privinta: am primit de la furnizorul meu o anexa si ma roaga sa o completez. Din motiv ca nu cunosc termeni juridici din domeniu sunt rezervata in a semna si va cer ajutorul.
Actul suna asa:
">>>>>
Ref: Contract nr. ……….. din data …… in valoare de cu privire la …… (“Contractul” )

1 Cu privire la Contractul de Ipoteca Mobiliara (“Contractul de Ipoteca” ) incheiat in data de __________intre "Furnizor" in calitate de debitor ipotecar (“Debitorul Ipotecar” ) si Banca _________ in calitate de Imprumutator care, in scopul acestei comunicari, va include orice cesionar sau succesor al Imprumutatorului pe care Imprumutatorul din urma vi-l va notifica periodic) actionand in baza unui contract de credit incheiat in data de __________ (cu toate modificarile si completarile ulterioare prin acte aditionale) ("Contractul de Credit" )

2 Va informam ca prin Contractul de Ipoteca Debitorul Ipotecar a grevat in favoarea Imprumutatorului metionat(e) in Contractul de Ipoteca anumite bunuri mobile inclusiv, printre altele, toate si oricare dintre creantele si drepturile Debitorului Ipotecar prezente si viitoare decurgand din Contract, inclusiv toate pretentiile noastre de orice natura in legatura cu acestea.

3 Incepand cu data primirii prezentei comunicari, veti efectua orice plata in legatura cu Contractul in conturile bancare avand urmatoarele coduri IBAN RO__________________ (moneda RON),
RO_________________ (moneda EUR),
RO_________________ (moneda USD)
deschise la Banca ______, apartinand Imprumutatorului conform articolului 2401 din Codul Civil Roman.

4 Aceasta instructiune nu poate fi modificata sau revocata de Debitorul Ipotecar fara consimtamantul scris prealabil al Imprumutatorului

5 Orice comunicari catre Imprumutator se vor trimite la urmatoarea adresa (sau oricare alta adresa care va va fi notificata de catre Imprumutator periodic):

6 Va solicitam sa confirmati primirea acestei comunicari prin semnarea confirmarii care se afla in josul exemplarului acestei notificari atasat prezentei si sa o returnati Imprumutatorului. <<<<"

Imi cer scuze daca acest articol l-am postat in domeniul necorespunzator.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
Felixya, utilizator
Cel mai recent răspuns: Felixya , utilizator 14:14, 2 Februarie 2012

Dvs. aveti incheiat un contract (de inchiriere sau de prestari servicii sau de furnizare produse etc.) cu societatea "debitorul ipotecar" (partenerul Dvs.) in baza caruia periodic ii achitati o suma de bani.
Banca va pune in vedere ca toate platile pe care le faceti catre Debitorului ipotecar (partenerul Dvs.) sa le efectuati in contul bancar si in banca indicate.
In momentul in care contractul Dvs. cu debitorul ipotecar inceteaza, i-a sfarsit si aceasta obligatie.
Multumesc de raspuns. O intrebare mai am: putem noi avea probleme daca furnizorul nu isi achita obligatiile de plata din Contractul respectiv de ipoteca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca bancii pe 15 ani si...alti creditori Irina S. Irina S. Daca exista un imobil ipotecat de catre banca, pe o perioada de 15 ani dar intre timp apar alti creditori chirografi, ce se intampla cu bunurile ipotecata in ... (vezi toată discuția)
Ipoteca ilegala? diana_sal diana_sal in cazul in care banca a cesionat un credit ipotecar catre o alta banca (nu catre un recuperator), fara ca debitorii sa aiba habar de acest fapt, dar a pastrat ... (vezi toată discuția)
Rest plata dezvoltator imobiliar, implicarea altei banci Dharma Dharma Buna seara, am increiat un antecontract de vanzare-cumparare cu un dezvoltator imobiliar achitand 70% avans din valoarea imobilului ,urmand ca la data semnarii ... (vezi toată discuția)