avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cerere admisibila in principiu?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cerere admisibila in principiu?

Dacă am primit codul de bare si scrisoarea de confirmare de la curte, asta inseamna ca este admisibilă in principiu ?sau incă nu se poate vorbi de asa ceva? ce inseamna exact de fapt codul de bare si scrisoarea care mi-a trimiso curtea in care imi explica ca s aprimit cererea si sa raspund promt la ori ce scrisoare primesc de la ei..s.a.m.d.?
Vă multumec!
Cel mai recent răspuns: sam bam , utilizator 22:43, 31 Ianuarie 2012
Nu înțelegeam ce rost ar fi avut să-mi trimieata codul de bare dacă în principiu nu este admisibilă,si cand zic astea ma refer măcar la procedura formală nu neaprat speța in sine.
Trebuie sa intelegeti ca cererea dvs a ajuns la CEDO, iar grefierii v-au trimis acele coduri de bare pentru ca urmatoarele scrisori sa fie mai usor anexate dosarului care va este facut. Aceasta este procedura Curtii pentru toate cererile primite, deoarece dosarul nu ajunge direct la un judecator care sa se pronunte pe admisibilitate. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo lefteria lefteria cum pot afla daca dosarul meu este pe rol la cedo? (vezi toată discuția)
Plângere la cedo etelkapalffy etelkapalffy Bună ziua, Mă numesc Etelka Palffy,sunt din Târgu Mureş. Cu deosebit respect mă adresez Domniilor voastre cu următoarea întrebare:din iunie 2005 ... (vezi toată discuția)
Se comunica daca cererea este apreciata ca admisibila de cedo Antoanela Geaman Antoanela Geaman M-ar interesa daca Curtea comunica daca cererea a fost declarata admisibila si se merge mai departe sau nu comunica. In caz ca este declarata inadmisibila se ... (vezi toată discuția)