avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pot fi silita sa platesc datoria?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pot fi silita sa platesc datoria?

buna ziua,
am inchiriat o locuinta unei persoane unde ulterior si-a deschis o firma. De curand chiriasul, pentru ca a intrat in incapacitate financiara vrea sa inchida firma. Consumurile la utilitati sunt pe numele firmei, insa nu a platit facturile si datoria se ridica la gaze si lumina la 1500 roni.
Mi s-a comunicat de la gaze si electrica, ca debransarea si rebransarea le voi plati eu, plus facturile curente ale chiriasului , atunci cand voi face contractul inapoi pe numele meu.
Chiar daca chiriasul nu-si plateste datoriile, alta solutie pentru a ma rebransa nu ramane decat sa platesc eu datoriile.
E posibil asa ceva??
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 15:52, 13 Februarie 2012
nu stati cu anii, va angajati un avocat, isi face treaba si scoate el banii cu tot cu dobanda si cu cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala nicolee_dinu nicolee_dinu Am o situatie in care chiriasul nu si-a platit datoriile catre furnizorii de utilitati (apa nova, distrigaz si enel) in ultimele 6 luni precum nici chiria pe ... (vezi toată discuția)
Rebransare energie electrica si gaz angeliea angeliea Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie: Am inchiriat un saptiu pentru o pizzerie prin contract de inchiriere. Societatea respectiva a incheiat contract de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face dacă am făcut apel şi între timp o mare parte din speţă s-a rezolvat ? zxc1 zxc1 [b]Întrebarea mea principală este:[/b] [i]Dacă s-a făcut APEL împotriva anulării unei Cereri de Ordonanţă Preşedinţială (şi dacă această ... (vezi toată discuția)