avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de crestere copil de 85 % s-a promulgat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de crestere copil de 85 % s-a promulgat azi

s-a votat in cele din urma ramane sa vedem 85 % din care venit.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 24 Noiembrie 2009
Concret in cazul meu se va calcula
Var 1:Veniturile pfa realizate lunile ian2009-ian 2010 (inclusiv?) /12*85%...nasc in ian 2010?
sau
Var 2:Veniturile realizate lunile ian 2009 - dec 2009 (dec 2009 de 2 ori?... veniturile din luna nasterii nu se iau in calcul)
Pentru luna in care s-a nascut copilul se ia in calcul venitul realizat in luna anterioara celei in care s-a nascut copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie maternitate Ioana28 Ioana28 Buna seara! As avea o nelemurire cu privire la aceasta \"lege a mamelor\"...am inteles ca indemnizatia se poate stabili, de la 1.ian.2009, ca fiind 85% din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu credtere copil marianar marianar Buna dimineata, La stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului in afara de veniturile salariale din ultimile 12 luni evidentiate in adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Pfa cic calcul pe baza venituri realizate sau estimate? cand? dariax dariax Sunt in urmatoarea situatie; am venituri ca pfa atat pe 2010 cat si pe 2009. in Catvea luni urmeaza sa nasc. Incerc cu disperare sa aflu cum se face CORECT ... (vezi toată discuția)