Am suferit doua interventii chirurgicale inutile, pe coloana. Medicii neurochirurgi m au diagnosticat eronat. Aveam probleme cu nervii spinali, care, intr adevar apasau pe sacul dural si radia durerea in zona lombara si in picior, iar ei m au operat, zicandu mi ca am hernie de disc S1 L5. In urma primei interventii, mi au dilatat radacina nervului sciatic, iar acum necesit un implant de simulare de 53000 de euro, care nu se face decat in Austria. Mentionez faptul ca nu mai am deloc reflexe in piciorul stang, merg schiopatand si am dureri insuportabile si permanente.
Ce mi sugerati? Sa fac un memoriu Colegiului National de Medicina, sa ma judeca cu ei in instanta, avand in vedere faptul ca m au nenorocit pe viata?
Va multumesc!
Nu se plateste taxa de timbru decat pentru daunele morale cerute pentru lezarea demnitatii, intimitatii etc (lezarea drepturilor fara continut patrimonial). In situatia data, pe civil, se plateste taxa de timbru pentru daune morale. De aceea este indicata plangerea penala si constituirea de parte civila in cadrul procesului penal.
Din cate stiu eu, in ziua de astazi herniile de disc nu se mai opereaza, decat daca apare incontinenta sfincteriana. Cred ca e clar un exces de zel al medicilor.
Malpraxis
daniel2766
am fost operat anul trecut in luna aprilie prima data de hernie de disc si cand ma-m trezit din anestezie nu-mi mai simteam bine picioru dr ,ia-m spus dr si a ... (vezi toată discuția)