avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare despre cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare despre cazier

Buna ziua! Am o intrebare legata de cazierul meu. Acum 2 ani am fost prins conducand un autoturism pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica de 0.6 in aerul expiart. Problema este ca in acel moment aveam permisul suspendat, urmand sa il recuperez in 2 saptamani. Nu am mai fost cazul de recuperare :( . Asta a fost, suport consecintele. Intrebarea mea este : Daca de pun o cerere pentru eliberarea cazierului, acesta este alb sau ..... , tinand cont de faptul ca nu s-a pronuntat o sentinta in vederea cazului meu, dosarul inca nu a ajuns pe masa procurorului, si de faptul ca nu am fost depistat pe raza judetului meu de domiciliu. Va multumesc, astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 17:11, 4 Februarie 2012
Hai sa ne lamurim. Dvs. pentru ce sunteti cercetat penal si in ce stadiu este dosarul?
acum 1 an si 9 luni am condus un autoturism pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica de 0.6 in aerul expirat. Cand am fost oprit, permisul meu era suspendat pe o perioada de 90 de zile. Nu m-am opus recoltarii de sange, am colaborat cu politia, recunoscandu-mi vina. Dosarul meu nu a ajuns inca pe masa procurorului. Am fost chemat la 2 declaratii la cercetari penale, si in acest moment , dosarul meu este tot la cercetari penale in curs de " cercetare".
Daca imi puteri spune: am vreo sansa sa pot scoate cazierul de la politie pentru autorizatia de port arma NELETALA? daca inca procurorul nu a stabilit nici-o pedeapsa?
Va multumesc pentru atentia acordata
Ho ! toti incurcati ceva, inclusiv cel ce a deschis topicul.

Pentru arma cu aer comprimat, pana la 2 joli parca nu va trebuie nimic! va duceti si il cumparati cu bani din magazin sau de pe internet!
arma cu aer comprimat peste 2 joli, este arma sportiva!!!!!
pentru arma neletala, adica pe baza de gaz, sau cu proiectil de cauciuc va trebuiesc mai multe acte si trebuie sa indepliniti mai multe conditii , inclusiv aceea de-a nu fi urmarit penal.

pentru permis de port arma neletala, va trebuie:
-fisa medicala
-cazier judiciar
+ sa platiti o taxa de 150 lei
+ cerere tip

Se verifica totul ... cererea vi se aproba de abia peste 30 de zile. In evidenta politiei , apare si daca sunteti sau nu URMARIT PENAL si in ce dosare, cei ce se ocupa de cazier stiu asta, se trece in partea speciala a cazierului, insa partea speciala nu apare pe cazierul public: gen cand ceri cazier sa te angajezi,etc.

Aveti mare grija ca daca, sa zicem nu ati primit UP, insa veti primi vi se va CONFISCA arma,fara drept de a o vinde. Arma se va scoate la licitatie de catre politie. Si veti pierde 2000-3000 lei aiurea....in vant ...

Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
xuser, utilizator
Arma pe care doresc sa o cumpar , este cu aer comprimat si necesita permis de port arma neletala, are o putere de 22 de Jouli. Am facut toate celelalte fise si examen psihologic.
In plus, sunt 100% sigur ca pana la urma voi primi un 18 indice 1, dupa cum mi-au promis persoanele care ma ajuta

Alte discuții în legătură

Port arma neletala doberv doberv daca x cumpara de la magazin un pistol cu bile de cauciuc,pistol care se vinde ca si arma neletala mai are nevoie de vreo autorizatie sau permis de port arma? (vezi toată discuția)
Regimul armelor si munitiilor florindr florindr Detin o arma neletala, cu aer comprimat. Am uitat sa-mi shimb permisul de arma in termenul legal de 5 ani. Mi-a fost intocmit dosar penal in temeiul art. 346 ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)